- -

Ανάρτηση Κτηματολογίου σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Εάν είστε κάτοχος ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (δείτε αναλυτικά τις περιοχές κατωτέρω), η 28η Ιουνίου 2023 είναι η ημερομηνία έναρξης της Ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων.

Μέχριτην 28η Αυγούστου 2023 (ή την 30η Οκτωβρίου 2023 αν είστε κάτοικος εξωτερικού), αφού επικαιροποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gov.gr, μπορείτε να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε ή να διορθώσετε την καταγραφή της ιδιοκτησίας σας, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να δείτε και να ελέγξετε:

  • Την περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων σας (Κτηματολογικός Πίνακας)
  • Τα όρια των γεωτεμαχίων σας (Κτηματολογικό Διάγραμμα)

     
Εάν συμφωνείτε
με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.

Εάν δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία, μπορείτε να υποβάλετε Αίτηση Διόρθωσης (μέχρι την 28η Αυγούστου 2023 – ή την 30η Οκτωβρίου 2023 εάν είστε κάτοικος εξωτερικού), ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gov.gr ή στο Γραφείο Κτηματογράφησης Π.Ε. Ηλείας κατόπιν ραντεβού.
Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία σας, έχετεακόμαπεριθώριο να το κάνετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gov.gr ή στο Γραφείο Κτηματογράφησης Π.Ε. Ηλείας κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο 2621121363 ή να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα www.ktima2016.gr και στο email kt18.pyrgos.anartisi@gmail.com.

Η διεύθυνση του Γραφείου Κτηματογράφησης Π.Ε. Ηλείας είναι Ρήγα Φεραίου 113 (πάροδος Forum), 27131, Πύργος Ηλείας και το ωράριο λειτουργίας του Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-16.00 και κάθε Τετάρτη 8.00-20.00.

Περιοχές υπό Ανάρτηση της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα

Similar Posts