-

ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Ηλεκτρονική Προανάρτηση στην Π.Ε. Ηλείας

Κτηματολόγιο Νομού Ηλείας

Σας ενημερώνουμε ότι από 21/12/2021 έως 03/02/2022 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τους Καλλικρατικούς Δήμους:

  • Ανδραβίδας-Κυλλήνης (εκτός των προκαποδιστριακών ΟΤΑ Λεχαινών, Αρετής, Μανωλάδας και Νέας Μανωλάδας),
  • Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,
  • Αρχαίας Ολυμπίας,
  • Ζαχάρως,
  • Ήλιδας (εκτός του προκαποδιστριακού ΟΤΑ Αμαλιάδας),
  • Πηνειού,
  • Πύργου (εκτός των προκαποδιστριακών ΟΤΑ Πύργου, Αγίου Γεωργίου, Κολιρίου και Λασταίικων)

της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν, στο πλαίσιο της κτηματογράφησης, έως και τις 04/07/2021.

Με χρήση των κωδικών taxisnet μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων που σας αφορούν και των αντίστοιχων ακινήτων και να επαληθεύσετε την ορθότητά τους.

Εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία αυτά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων εντός της ανωτέρω προθεσμίας, είτε κατόπιν ραντεβού στο Γραφείο Κτηματογράφησης Π.Ε. Ηλείας (Ρήγα Φεραίου 113 – πάροδος Forum, 27131, Πύργος), είτε αποστέλλοντας την Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kt18.pyrgos.proanartisi@gmail.com.

Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των Αιτήσεων Επανεξέτασης Στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Ανάρτησης.

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζετε ότι τα δικαιώματα που δηλώσατε θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγετε άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε να προβείτε στην επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας σας, μέσω του link https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page_PersonData.aspx

Η επικαιροποίηση είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να ενημερωθείτε για τυχόν μεταβολές που μπορεί να επέλθουν στην ιδιοκτησία σας κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης.

Similar Posts