Κτηματολόγιο: Νέο ΦΕΚ με παρατάσεις προθεσμιών δηλώσεων

Σε νέο ΦΕΚ δημοσιεύθηκαν σήμερα δύο ακόμα παρατάσεις προθεσμιών δηλώσεων της “Ελληνικό Κτηματολόγιο”.

Δείτε αναλυτικά τις 2 αυτές αποφάσεις:

Αριθμ. απόφ. 96/8

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και για την κατάθεση αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος, για τις περιοχές της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών» και κωδικό ΚΤ2-10.

Η “Ελληνικό Κτηματολόγιο” αποφασίζει την παράταση της προθεσμίας, μέχρι την οποία θα επιτρέπεται η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων στις υπό κτηματογράφηση περιοχές στον Καλλικρατικό Δήμο Βοΐου, στους προκαποδιστριακούς Δήμους/ Κοινότητες ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ, ΑΡΔΑΣΣΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ, ΒΛΑΣΤΗΣ, ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ, ΔΡΟΣΕΡΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΡΜΑΚΙΑΣ, ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΟΜΑΝΟΥ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ, ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ, ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ, ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ, ΠΤΕΛΕΩΝΟΣ, ΠΥΡΓΩΝ, ΣΠΗΛΙΑΣ και ΦΟΥΦΑ του Καλλικρατικού Δήμου ΕΟΡΔΑΙΑΣ, στους προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΙΑΝΗΣ, ΑΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΩΝΑΚΙΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ, ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ, ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ, ΒΑΤΕΡΟΥ, ΔΡΕΠΑΝΟΥ, ΕΞΟΧΗΣ, ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΙΑΣ, ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΚΩΜΗΣ, ΚΕΡΑΣΕΑΣ, ΚΛΕΙΤΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ (τέως κοινότητα ΑΡΓΙΛΟΥ και ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ), ΚΟΙΛΑΔΟΣ, ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ, ΛΙΒΕΡΩΝ, ΛΥΓΕΡΗΣ, ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ, ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΟΙΝΟΗΣ, ΠΕΤΡΑΝΩΝ, ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ, ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ, ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΤΕΛΕΑΣ, ΡΟΔΙΑΝΗΣ, ΡΥΑΚΙΟΥ, ΡΥΜΝΙΟΥ, ΣΙΔΕΡΑ, ΣΚΗΤΗΣ, ΣΠΑΡΤΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΡΑΥΓΗΣ και ΧΡΩΜΙΟΥ του Καλλικρατικού Δήμου ΚΟΖΑΝΗΣ και στον καλλικρατικό Δήμο ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της σύμβασης με κωδικό ΚΤ2-10, καθώς επίσης και της προθεσμίας μετά την παρέλευση της οποίας δεν θα επιτρέπεται η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος, κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 2 παρ. 8β και 6 παρ. 5 του ν. 2308/ 1995 όπως ισχύει, έως την 25.09.2020.

Αριθμ. απόφ. 96/9

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και για την κατάθεση αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος, για τις περιοχές της μελέτης με τίτλο «Μελέτη β’ φάση κτηματογράφησης για τη δημιουργία εθνικού κτηματολογίου στους Δήμους Αναβύσσου, Καλυβιών – Θορικού, Κερατέας, Λαυρεωτικής και για τις κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδας, Κουβαρά και παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών» με κωδικό ΚΤ-12.

Η “Ελληνικό Κτηματολόγιο” αποφασίζει την  παράταση της προθεσμίας, μέχρι την οποία θα επιτρέπεται η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων στους υπό κτηματογράφηση ΟΤΑ Αναβύσσου, Καλυβιών -Θορικού, Κερατέας, Λαυρεωτικής και για τις κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδας, Κουβαρά της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής της μελέτης με κωδικό ΚΤ-12 καθώς επίσης και της προθεσμίας, μετά την παρέλευση της οποίας δεν θα επιτρέπεται η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος, κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 2 παρ. 8β και 6 παρ. 5 του ν. 2308/1995 όπως ισχύει, έως την 22.01.2021.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ΦΕΚ με τις 2 αποφάσεις από εδώ

b2green.gr

Similar Posts